Adatvédelem


A megrendelés során megadott adatokat kizárólag a szerződés teljesítése, a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése érdekében tároljuk.
 
Az ön adatait harmadik fél részére nem adjuk át. Kivételt képez ez alól azon eset, ha a szerződés teljesítése érdekében a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik közre (pl.: futárszolgálat). Az alvállalkozó a cégünktől kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni,tárolni, harmadik fél részére továbbadni.

Adataidnak kezelésekor figyelembe vett jogszabályok:

 
2011. évi  CXII. Törvény az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról.
2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az
információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
 
1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során,
Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről.
Az Ambulance Medical Kft. oldal üzemeltetője minden törvényben előírt esetben figyelembe veszi a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

 
Jelen weboldal használatának feltételei a következők:

Jelen weboldal felhasználói kijelentik, hogy egyetértenek ezekkel a szabályokkal, és elfogadják, hogy a  Ambulance Medical Kft. semmilyen esetben sem terhelhető felelősséggel jelen weboldal használatáért.

Az oldal valamennyi kép-, szöveges és hangfájlja valamint az animációk, videók stb. kivonatos vagy bármilyen más alkotóelemei szerzői jogi védelem alatt állnak. Kivonatok másolása, tárolása és további feldolgozása csupán magáncélra engedélyezettek. Iparszerű használatuk nyomatékos írásbeli engedély alapján történhet.

A megadott árak netto árak, azonban a szállítási költségeket nem tartalmazzák. Az ügyfél elfogadja, hogy a kijelölt listákon, bónusz kártyákon és hírleveleken keresztül érkező adatok vállalaton belüli piackutatási és marketing célokra összesíthetők, feldolgozhatók, tárolhatók és használhatók. Ezek az adatok adott esetben az Ambulance Medical Kft. társult vállalatai számára is továbbadhatók piackutatási és marketing célokra.


A weboldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy adott esetben kizárjon bizonyos személyeket a szerviz és/vagy a szállítás teljesítése alól, amennyiben erre alapos oka van.

Az olyan esetlegesen jogellenes cselekményekért vagy információkért, amelyek a jelen oldalon megadott, a World Wide Web más oldalaira irányító elektronikus utalások által történnek, valamint az olyan tartalmakért, amelyeket a kapcsolattartás során különböző személyek vittek fel fórumainkra, a  csak akkor vállal felelősséget, ha arról ténylegesen tudomása volt, és ha nem cselekedett azonnal annak érdekében, hogy az információkat eltávolítsák, vagy az azokhoz történő hozzáférést nem zárták le. A diszkriminatív, megbotránkoztató, morálisan elítélendő vagy jogellenes tartalmakat a web-rendszergazda távolíthatja el.

A személyes adatok javítják szerviz szolgáltatásunkat, az adatok adott esetben továbbadhatók a társult vállalatok számára a rendelés kiszállításának és elszámolásának egyszerűsítése érdekében.

Az üzleti feltételekkel kapcsolatos további kérdéseit kérjük, írja meg nekünk e-mail címünkre , és hamarosan válaszolni fogunk.

Minden beküldött anyaggal kapcsolatban a szerző kijelenti, hogy egyetért azzal, hogy az anyagot nyilvánosságra hozzák, és automatikusan lemond szerzői jogáról és az esetleges publikálási honoráriumról.

Az Ambulance Medical Kft. semmilyen jellegű felelősséget nem vállal a hibás tartalmakért vagy az átviteli tévedésekért. Csupán azért tudunk garantáltan kezeskedni, hogy igyekszünk az ilyen hibák számát a lehető legalacsonyabban tartani!

Ehhez kérjük az Önök segítségét is. Ha az oldalon elírást, hibát vagy esetleg valótlanságot talál, kérjük jelezze felénk, hogy minél előbb javítani tudjuk. Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek! 
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

 

Üzenjen nekünk


Ön itt van: Home Adatvédelem

Nyitvatartás

Hétfő 08:00 - 16:00
Kedd 08:00 - 16:00
Szerda 08:00 - 16:00
Csütörtök 08:00 - 16:00
Péntek 08:00 - 16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva